Guide – Sådan bliver du en digital nomade

Guide – Sådan bliver du en digital nomade

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med dette begreb før, så får du her forklaringen. En digital nomade, dækker over personer som eksempelvis rejser og så arbejder online, altså remote fra deres computer. Hjemmearbejde er efterhånden blevet mere og mere normalt, og er desuden også med til, i mange tilfælde at give mere frihed til at kunne arbejde, nærmest hvor som helst. Drømmer du om et job, hvor du kan få muligheden for dette, så læs med her.  

Første skridt – find et job! 

Det kan måske være svært at finde ud af, hvilke brancher der lige findes, hvor det er muligt at arbejde online. Men faktisk er der rigtigt mange jobs, hvor det netop er muligt. Det kan eksempelvis være jobs indenfor kundeservice, oversættelse, SoMe, marketing generelt, SEO, tekstforfatning, design og meget mere. Det handler om at søge bredt og bruge de netværk man nu har. Der findes enormt mange spændende muligheder derude, derfor kan det sagtens være at de kompetencer som du nu har, kan bruges et eller andet sted.  

Husk at få frisk luft 

Jobsøgning, kan være tidskrævende og man kan hurtigt bruge rigtigt mange timer foran skærmen, når man skal lede efter nyt job. Derudover, er der typisk også lang tid som går med at skrive ansøgninger, cv og andet. Det er derfor vigtigt at huske at tage pauser en gang imellem og lige komme ud og få noget frisk luft. For eksempel kan en frisk cykeltur på en af de smarte elcykler, måske være lige det som man har brug for.  

Skaf det rette elektronik 

Det kan måske være nødvendigt at anskaffe noget nyt elektronok til et job, hvis ikke det er noget man får igennem virksomheden man er ansat af. Måske er det nødvendigt at købe en ny computer til formålet.