Handl kryptovaluta med den rigtige wallet

Handl kryptovaluta med den rigtige wallet

Kryptovaluta har på det seneste oplevet store prisstigninger, og derfor er stadig flere danskere også blevet interesserede i at eje en Bitcoin eller lignende. Desværre er det at investere i kryptovaluta endnu ikke lige så simpelt som at handle med for eksempel aktier. Først og fremmest er hele ideen med kryptovaluta, at det er et decentralt og udelukkende digitalt gode. Derfor skal du have en såkaldt kryptovaluta wallet, hvis du ønsker at eje kryptovaluta.

En nem online wallet

Du kan dog få en kryptovaluta wallet i mange forskellige versioner, der hver har deres egne fordele og ulemper. Den nemmeste løsning, som de fleste nok starter med på det nuværende marked, er en online kryptovaluta wallet. Det er som regel hosted og bestyret af en investeringsplatform. Det betyder, at dine coins er mere udsatte over for manipulation, men det er samtidig langt nemmere at handle aktivt med dem.

Hardware wallet

Hvis du specifikt er interesseret i kryptovaluta grundet det decentrale aspekt, kan det derfor være en god ide at trække dem ud af din online kryptovaluta wallet, så snart du er færdig med dine handler. I stedet kan du opbevare dem i en hardware kryptovaluta wallet. Det vil altså sige et fysisk objekt, der er bevis på, at du ejer netop det kryptovaluta, du gør. Hvis du er en smule teknisk, kan du lave din egen fra et USB drev. Heldigvis er kryptovaluta i dag så populært, at du også sagtens kan købe en nem og specialdesignet hardware kryptovaluta wallet til en billig pris.

Hvis du vil være fuldstændig sikker, kan du dog også tage skridtet videre til en såkaldt cold kryptovaluta wallet. Det er dog mest den rette løsning, hvis du har de langsigtede briller på og ser din beholdning af kryptovaluta som en opsparing eller investering. Så længe du er bekendt med de mange muligheder, kan du være sikker på, at du gør det rette