Boost dit selvværd og hold det kørende

Boost dit selvværd og hold det kørende

Er du trist og grå og har du ingen idé om hvordan du kommer op i energi igen, så kan der være gode fif og idéer at finde online. Dyk ned i et hav af inspirationskilder og kom ovenpå hurtigt.

Det er en skrøne at man ikke kan gøre noget ved dårligt selvværd

Det sker oftere for nogle end for andre, men fælles for dyk i energien er at den kan få os i tvivl om alt. Det gælder især vores selvværd der står på prøve, når vi ramler ind i de trælse perioder, hvor det lidt virker som om at alt man rører ved, drysser fra hinanden.

Klik her for at få et indblik i hvad et bedre selvværd kan gøre for et hvert individ. Du ved sikkert allerede hor stor en betydning det har for os alle, at selvværdet er på plads, men hvordan styrker du det? Det er her det bliver rigtig spændende.

Mange tror at det at styrke et selvværd ikke kan lade sig gøre, fordi det handler om hvordan man har været behandlet igennem opvæksten. Det er selvfølgelig en vis sandhed i, at det handler om den arv man har taget med sig fra barnsben, men at man ikke kan gøre noget for at styrke selvværdet, er til gengæld ikke korrekt.

Når du har fået forholdsvis okay styr på dit selvværd igen, vil du kunne se verden i et andet og blidere skær end da du var nede. Det handler meget om at hjernen er i stand til at bestemme over vores syn. Har du en negativ indstilling til det hele, så vil verden også respondere negativt tilbage. Nogle kalder det for at jinxe ting.

Frist dit selvværd frem og hold gang i dit det

Fysisk har du helt sikkert oplevet en forskel på hvor du er mentalt. På de trælse dage giver du det en hujende fis at forkæle din krop, mens du på de gode dage måske kan opleve at du næsten ikke kan lade være med at røre ved dig selv.

Kommer du først ombord på fornemmelsen omkring at det igen er rart med fysisk kontakt, hvad enten det er dg selv eller en anden der berører dig, så kan du smile til dig selv over at vide, at du nu er på vej tilbage på det ”raske” spor med den gode mentalitet. Hold den ved lige.

Læs mere her, hvis du vil holde gang i lysten til fysisk berøring. Nogle sexologer fremtvinger faktisk i særlige tilfælde lysten til hinanden, ved at råde par til at lege og røre, selv når de ikke har lysten. Det kan have noget at gøre med at de hormoner der bliver skabt i kroppen, er de samme som dem du oplever når du mærker en lykkefølelse.

Få ryddet op i sind og hjem for at få ro på

Jo mere succes med lykke, jo mere vil hjernen glemme de dårlige oplevelser og manglen på selvværd. Du kan altså rykke dig helt enormt mentalt i den gode retning, med ganske få redskaber og ganske lidt viden. Det er selvfølgelig vigtigt at du er klar til at eksperimentere, men oftest er man selv så træt af at være nede i humøret, at man gerne giver lidt forskellige ting et skud.

Det er faktisk også kommet frem at mange ikke kan føle sig glade, når det roder omkring dem. Klik her og lad dig gerne blive inspireret til boligindretning med simple møbler og mindre rod. Det kan gøre overraskende meget for sindet at få lidt mindre fyldstof at forholde sig til.