Træn derhjemme med en pull up bar

Træn derhjemme med en pull up bar

Det kan være svært at tage sig sammen til at gå i fitnesscenteret, i hvert fald lige så ofte som man gerne ville. Hjemmetræning med en smart pull up bar kan være løsningen. Den er nemlig både nem at installere og træne med! Læs med her. 

Du kender det godt: Din sportstaske er pakket og klar, og det er du egentlig også. Der er bare lige det, at regnen pisker ned uden for vinduerne, og Danmark er én våd og grå mudderklat. Så din træningstaske bliver stående i entreen, og du ender på sofaen. 

En pull up bar til træning kan faktisk være løsningen på dét problem. En pull up bar er et supersimpelt redskab, men du kan bruge den på et hav af måder, alt afhængigt af dit behov for træning. Og den behøver ikke engang at fylde noget særligt i hjemmet.  

Hvilken pull up bar skal du vælge? 

Der er mange forskellige muligheder for at anskaffe sig en pull up bar, både når det kommer til forskellige modeller og priser. Du finder blandt andet et stort og særligt udvalgt sortiment på nettofitness.dk/a/bedste-pull-up-bar. Hos Nettofitness kan du også finde en pull up bar, der passer til det mindre prangende budget. 

Pull up bar til væg

 

En pull up bar kan hænge praktisk taget alle steder: Du kan hænge den i loftet, på væggen, eller du kan placere den i dørkarmen, hvis det passer dig. Det er også en ret almindelig løsning at montere en pull up bar på væggen. 

En pull up bar væg er smart, fordi du kan placere redskabet et sted, du ofte passerer. På den måde vil du opleve, at du helt automatisk kommer til at tage et par greb, hver gang du går forbi. Med en pull up bar væg skal du blot være opmærksom på, at væggen skal have en vis holdbarhed. Det giver nemlig ikke muskelstyrke at falde på numsen med pull up baren i hænderne. 

Hvis du bor i en lejet bolig, er der også nogle ting at overveje, og det kan være, at du skal tage et kig på din kontrakt, før du køber en pull up bar til træning. Du skal være sikker på, at man overhovedet må bore noget i væggen, før du finder boremaskinen frem. 

Fritstående pull up stativ 

En anden løsning er at få et fritstående pull up stativ. Her slipper du af med problemet med både porøse eller lejede vægge, og det er jo i sig selv en fordel. Derudover kan du flytte rundt på stativet, som det passer dig.  

En sjov idé kan være at indrette et træningsrum, hvis du ikke allerede har et. Med pull up stativet og et par håndvægte vil det allerede se ganske blæret ud, og det kan blive et fedt sted både at træne alene, men også at invitere venner over.